Etusivu >

2+2 tuo Porin Teatterin päänäyttämölle kaksi vangitsevaa kahden teoksen kokonaisuutta! 

10.–11.3. nähtävät teokset sukeltavat muistojen ja katoavaisuuden valtameriin. Samalla ne juhlivat elämän rikasta monimuotoisuutta ja muutoksen voimaa.

Pori Dance Companylta nähdään viime marraskuussa Tanssikuun ohjelmistossa valloittanut Maailmanlopun tanssiaiset sekä uutena kantaesitysteoksena sumua / farewell. Sanni Giordanin koreografioima Maailmanlopun tanssiaiset vie juhliin katoavan maailman reunalle sietämättömän keveyden, villiintymisen ja valtavan haikeuden ristiriitaisiin tunnelmiin. Olli Lautiolan sumua / farewell puolestaan upottaa katoavalle, tietämättömälle ja hiljalleen hiipuvalle matkalle itseemme. Teos on Lautiolan ensivierailu Pori Dance Companyn koreografina, ja uudella teoksellaan hän pohtii, voiko unohdus olla vapauttava kokemus ja ylistys muutokselle.

Vieraaksemme saapuu myös tamperelainen tanssitaiteen lipunkantaja Tanssiteatteri MD. He esittävät Anniina Kumpuniemen teoksen Valintoja – Choices, joka on kunnianosoitus elämän monimutkaisuudelle, kerroksiselle olemassaololle sekä yksilöiden usein sattumanvaraisesti valitsemille omille poluille. Teos on todellinen liikkeen runsaudensarvi, jonka yhtäaikaisista, esiintyjien muistoista inspiraationsa saaneista sooloista rakentuu näyttämölle monitahoinen muotokuvien kokoelma.

2+2 OHJELMISTO

10.3. klo 19

Maailmanlopun tanssiaiset, koreografia Sanni Giordani

sumua / farewell, koreografia Olli Lautiola

LIPUT

11.3. klo 19

Tanssiteatteri MD: Valintoja – Choices, koreografia Anniina Kumpuniemi

sumua / farewell, koreografia Olli Lautiola

LIPUT

Molempien esitysten kesto on n. 90 min sisältäen väliajan. Liput ovat nyt myynnissä, varaa paikkasi kevään sykähdyttävimpiin tanssielämyksiin!

Tukijat