Etusivu >

Tanssikuu – Neiti Ida

– vuorovaikutteinen soolotanssiteos kaikenikäisille –

Neiti Ida on ujo, arka ja yksinäinen kulkuri, joka on aina matkalla jonnekin. Hänellä on mukanaan vain matkalaukku, jossa hän kuljettaa tärkeitä asioitaan. Matkalaukku on myös Neidin paras ystävä ja ainoa matkatoveri. Arkiset, tavalliset asiat ovat Neiti Idalle joskus vaikeita ja hermostuttavia, mutta hassut ja oudot asiat usein aivan helppoja ja luontevia.

Lasten läheisyydessä, kiinnostuneiden, ystävällisten katseiden alla ujo ja varautunut Neiti Ida rauhoittuu, ja lopulta hän innostuu jakamaan lasten kanssa jopa kalleimmat aarteensa.

Neiti Ida haluaa lapset lähelleen ja yhdessä lasten kanssa hän tanssii ja soittaa, kunnes on taas aika jättää hyvästit arvokkaille uusille ystäville ja jatkaa matkaa kohti uusia seikkailuja.

KOREOGRAFIA Hanna Brotherus TANSSI Jonna Aaltonen MUSIIKIN SÄVELLYS / ÄÄNISUUNNITTELU Antti Ikonen PUKUSUUNNITTELU JA TOTEUTUS Marjo Haapasalo KUVA Hanna Brotherus

Neiti Ida kirvoitti lasten mielet ja makeat naurut – – Juuri tällainen kastelukannullisen verran osallistava esitys on oikein mainio kaste lapsille esittävään taiteeseen.

Eeva Kauppinen, Kaleva 14.9.2017

Jonna Aaltonen on söpö Ida-neiti, ja energinen ja tarkka esiintyjä, jolla on hyvä kontakti lapsiin.

Aino Kukkonen, Teatteri&Tanssi 6/2016

21.11. klo 18 Studio Hilkka, kesto noin 30 min. Esityksen jälkeen järjestetään yleisökeskustelu.

Tukijat