Kuva: Kai Kuusisto

Pori Dance Company järjestää koreografi Mimosa Lindahlin työpajan Porissa 1.11.2020!

Lindahlin tanssin, teatterin ja sirkuksen traditioita yhdistävä koreografinen, ohjauksellinen ja visuaalinen ajattelu hyödyntää fyysisen esiintyjän kapasiteettia laaja-alaisesti kaihtaen totuttuja genremäärittelyjä. Workshopissa yhdistellään nykytanssin koreografista ajattelua ja tekniikoita, buton ja fyysisen miimin jännitteistä liikekieltä ja estetiikkaa sekä klovnerian vuorovaikutteista kontaktia yleisön kanssa. Liikekielessä luotetaan läsnäoloon, improvisaatioon, kunkin yksilön persoonalähtöiseen esiintyjäntyöhön sekä yhteiseen kuunteluun.

 

 

Mimosa Lindahl

Lindahl on 2016 perustetun MimoArt Companyn toinen taiteellinen johtaja, joka on työskennellyt viimeisen kahden vuosikymmenen aikana esittävän taiteen kentällä monipuolisesti mm. ohjauksen, koreografian, opetuksen, esiintymisen ja visualisoinnin parissa. 

 

Poikkitaiteellinen ja kokonaisvaltainen ajattelu visuaalisen ja fyysisen esittävän taiteen alueella, dialogiset työtavat, uudenlainen lähestyminen klovneriaan sekä persoonalähtöinen esiintyjäntyö ovat hänen taiteellis-pedagogisen työn ja tutkimuksen keskiössä. Lindahl hyödyntää töissään tanssin, teatterin, sirkuksen ja kuvataiteen tekniikoita ja yhdistää teoksissa nykytanssia ja -teatteria, butoa, fyysistä miimiä, uutta klovneriaa, visuaali-ja äänitaidetta Suomessa ennennäkemättömällä tavalla. 

 

MimoArt Companyn debyyttiteos, Lindahlin ohjaama BODY NOTES palkittiin 2019 Makedonian Kansallisteatterissa kansainvälisen fyysisen teatterin festivaalin parhaana teoksena. "Body Notes on improvisaatioita hyödyntävä matka kaikkiin mahdollisiin näyttämöilmaisumuotoihin. Se tuntuu syvällä kehossa ja sielussa, ravistelee, venyttelee, huvittaa ja liikuttaa.” Säkö, HS.

 

AIKATAULU SUNNUNTAI 1.11.2020

Klo 10-14 OSA I  |  Klo 14 - 15 Lounas  |  Klo 15 - 18 OSA II

TYÖPAJAN HINNAT:

 

Perus: 48 €

Keho liikkeessä ry:n jäsenet & EK-Luokat: 36 €

ILMOITTAUTUMISET:

Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen pdc@poridancecompany.com

tai Tanssikoulun Tankan oppilastoimistoon osoitteessa Pohjoisranta 11, 28100 Pori

Lisätiedot puhelimitse numerosta 040 558 1721.

Lindahl-tyopaja-bannersimple-v1.0.jpg